Élettartam garancia

A kiterjesztett-jótállás regisztrációs kódjának újraküldése

A regisztrációs kódot csak arra az e-mail címre lehet elküldeni, amellyel a kiterjesztett-jótállást beregisztrálták. Ha egy e-mail címmel több kerékpárt regisztráltak be, egy emailben az összeset elküldjük Önnek.


Hol találom meg a szériaszámot?

A szériaszámot a váz középcsapágy házába ütik, vagy egy címkével a vázra rögzítik. Példa a lehetséges szériaszámokra (SN12310D12345, IBD12310D12345, F081234567, AS12123456, HAOZZ12345 vagy rövid formátumban AA12345)

GT élettartam-jótállás regisztráció

A regisztrációval kibővítheti a kerékpárja vázának gyártási, anyag- és kidolgozási hibáira vonatkozó alap jótállást élettartamra vonatkozó jótállássá. További információk megtalálhatók alább ezen az oldalon.

Személyes adatok

Termék adatok


Feldolgozott adatok és feldolgozás mértéke

A személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás megadásával Ön beleegyezik, hogy az ASPIRE SPORTS, sro, (székhely: Sochorova 3226/40, Žabovřesky, 616 00 Brno; Adószám: 269 58 317, bejegyezve a Brno Regionális Bíróságnál vezetett kereskedelmi nyilvántartásban 47772 számon, a továbbiakban: "Adatkezelő") feldolgozza az Ön által megadott személyes adatokat.

Zpracovávané údaje a rozsah jejich zpracování

Az Ön által megadott személyes adatokat csak akkor kezeljük, ha azokat az Adatkezelőneknak továbbították, és csak feldolgozás céljából (lásd a 3. pontot).

Élettartam-garancia esetén kezelt a személyes adatok:

Hírlevél feliratkozás, GT kerékpár márkával kapcsolatos reklám e-mailek, hírlevelek és egyéb kereskedelmi üzenetek, esetén:

A teljes adatvédelmi nyilatkozatot egy külön oldalon találja.


GT kerékpár álettartam-jótállás

A GT Bicycles gyár a 2015 után gyártott modellek vázára élettartam-jótállást ad a normál jótálláson túl. Ez a jótállás csak a kerékpár első tulajdonosára érvényes, és csak olyan kerékpárokra, amelyeket hivatalos forgalmazóknál vásároltak. Feltétele, hogy a kerékpár magyarországi kiskereskedelmi  forgalmazótól származzon, és tulajdonosa regisztrálja a terméket a weboldalunkon: www.gtbicycles.hu.

Mire érvényes az élettartam-jótállás

Az élettartam-jótállás a 2015 után gyártott kerékpárok vázának gyártási és működési hibáira vonatkozik. Ez a kiterjesztett jótállás nem érvényes a Gravity sportokra készült GT kerékpárokra (downhill, enduro), a Freeride, a Dirt Jump és BMX modellekre. Szintén nem érvényes a váz vagy az alkatrészek felületkezelésére.

Mit nem tartozik az élettartam-jótállásba

A Gravity sportok, Freeride és Dirt Jump vázakra, mint pl. Fury, Sanction, Distortion, Ruckus vagy La Bomba modellek, melyekre kétéves jótállást ad a cég, ami a termék vásárlásának első napjától érvényes és gyártási vagy kidolgozási hibákra vonatkozik.

A GT kiegészítők; váz tartozékai, tengelyek, csapágyak és a felületkezelés (festés és matrica).

Teleszkóposvilla és más olyan alkatrészek, amiket nem a GT Bicycle gyártott, nem tárgyai a kiterjesztett jótállásnak, azokra a gyártó jótállási szabályai érvényesek.

Az életre szóló jótállás feltételei:

A jótállás csakis azokra a kerékpárokra vonatkozik, amelyek magyarországi forgalmazótól lettek vásárolva, annak eredeti (első) tulajdonosára és csak akkor, ha a kerékpárt regisztrálták a www.gtbicycles.hu weboldalunkon. A kiterjesztett jótállást más személyre átruházása nem lehetséges.

Minden jótállásiigényt abban az üzletben kell jelenteni, ahol a kerékpárt megvásárolták. Ehhez a terméket összeszerelve, tiszta állapotban kell bevinni, az eredeti vásárlási számlával (biztonságos helyen őrizze meg ezt a dokumentumot!) és az online oldalon kapott egyedi regisztrációs számmal.

Ez az élettartam-jótállás csak a megvásárolt és a kiskereskedő felé megszabott feltételek szerint összeszerelt GT kerékpárokra vonatkozik.

Nem érvényesíthető, ha a kerékpárt bármely módon módosította, nem tartotta karban, nem megfelelően szervízelte, balesetet szenvedett vele vagy nem rendeltetésszerűen használta.

Szintén nem képezik jótállás tárgyát a kerékpár normál elhasználódásából eredő károk, beleértve az anyagfáradást is. Az anyagfáradás okozta meghibásodás annak a jele, hogy a váz természetesen elhasználódott. Ez természetes folyamat, és tulajdonos feladata a termék rendszeres ellenőrzése.

Nem a GT kerékpárokhoz tartozó alkatrészek felszereléséből eredő sérülések, meghibásodások szintén nem képezi a jótállás tárgyát.

A jótállási szolgáltatással kapcsolatos összes költség a kerékpár tulajdonosát terheli.

Javítás az élettartam-jótállás alatt

Az élettartam-jótállás alatt a GT a meghibásodott vázat megjavítja, esetleg kicseréli ugyanarra vagy a lehető legközelebbi típusra, lehetőség szerint. Ez a jótállás csak az eredeti vázra vonatkozik. Lecserélt vázra vagy alkatrészre a jótállás nem vonatkozik. Ilyen esetben minden csere és javítás költsége a tulajdonost terheli. A jótállás csak a váz javítására, illetve cseréjére vonatkozik, az ezzel kapcsolatos szerviz munkák költsége a tulajdonost terheli.

Kérjük őrizze meg az összes, a kerékpár vásárlásakor kézhez kapott dokumentumot!

 


 

A kiterjesztett-jótállás regisztrációs kódjának újraküldése

A regisztrációs kódot csak arra az e-mail címre lehet elküldeni, amellyel a kiterjesztett-jótállást beregisztrálták. Ha egy e-mail címmel több kerékpárt regisztráltak be, egy emailben az összeset elküldjük Önnek.

[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a GT Bicycles legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.