17 éves Ethan Craik + GT Fury = No1 a világon!

Ethan Craik nyert összesítettben a 2020 Junior DH világbajnokságon

 

1. szezon, 1. győzelem és az összesített 1. helyezés nem rossz módszer beindítanod a DH Világkupa-karrieredet. Ethan Craik az idei utolsó versenyre, a portugál Lousa városba tartva, Ethan az összesítésben a 2. helyen volt, és csak néhány pont választotta el az első helytől. A vasárnapi 3. helyezés pont elég volt az összetett bajnoki cím megszerzéséhez!

DATA | //clanky/2020a/ethan_wc_win | Ethan_Craik.jpg

A maribori 1. és 2. forduló befejezése után Ethan folytatta a menetelését a világbajnoki dobogó tetejére a Lousa-ban tett nagy lépéssel! "A mai nap tényleg őrült volt" - mondta Ethan. "Amikor a BMX-ről a Downhillre váltottam, arról álmodtam, hogy világkupát nyerjek, és az a tény, hogy az álmom valóra vált, teljesen megnémít."

DATA | //clanky/2020a/ethan_wc_win | Ethan¨s_Fury.jpg

Mark Maurissen, a csapat menedzsere hozzátette: „Nagyon örülök, hogy Ethan így váltott a BMX-ről a DH-ra! Ő versenyzőnek született. Képességeivel versenyről versenyre gyorsabb lesz!"

Ebben a nagyon rendhagyó szezonban Ethan az összes meghirdetett fordulóban, a teljesen koncentrált és következetes teljesítményével érvényesülhetett. Mi, a GT Bicycles munkatársai örülünk annak, hogy egy ilyen képességű junior versenyző van a csapatban, és már nagyon várjuk az következő szezonokat! Hatalmas gratuláció!Nézd meg, mi történt a maribori sáros pályán, ahol Ethan a 4. helyen végzett.

[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a GT Bicycles legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.