A vadonatúj Sensor

Teljes megújulás

Sensor - Teljes megújulás 

Ismerd meg a vadonatúj Sensor-t - a leghatékonyabb trail bringát, amit valaha készítettünk. Csak a név maradt a régi, azonban ez egy vadonatúj összeteleszkópos kerékpár, amely felkészült bármilyen akadályra, amellyel felfelé vagy lefelé menet találkozol. Az új kialakításnak köszönhetően a Sensor készen áll rá, hogy bármikor és bárhol tekerj vele. 

DATA | //clanky/2023/sensor | G23_GT_Sensor_Beauty_0001.jpg

Az új Sensor könnyebb, mint az előző generáció, és úgy van kialakítva, hogy a bringások legszélesebb körének megfeleljen. A továbbfejlesztett geometria és a tökéletesített vázszerkezet lehetővé teszi, hogy új nyomvonalat válassz a megszokott ösvényeken, és teljesen új lehetőségeket nyisson meg a hosszú kalandozások vagy a gyors, ebédszünetben elkövetett kiruccanások során.

A letisztult megjelenés és a váz jellemzői biztosítják a nyugodt kerékpározást. A sebesség akkor szórakoztató, ha semmi sem tart vissza.

DATA | //clanky/2023/sensor | G23_GT_Sensor_Beauty_0002.jpg

Főbb jellemzők

Súly
A teljesen új karbon első háromszögnek, a karbon nyeregcsőnek és a többi, aluból készült alkatrész továbbfejlesztett kivitelezésének köszönhetően az új váz 600 grammal könnyebb lett az előző generációhoz képest.

Minden a vázban
Az összes bowden átgondolt vázba integrálása lehetővé teszi, hogy a kerékpár formavilága letisztult legyen, miközben egyszerű kábelvezetést biztosít.

Geometria
Kulcsfontosságú geometriai fejlesztéseket hajtottuk végre, hogy az új Sensor a lehető legtöbb kerékpáros számára biztosítson tökéletes használatot.

DATA | //clanky/2023/sensor | G23_GT_Sensor_Beauty_0003.jpg

A két alu modell 29"-os kerekekre épül, 130 mm-es hátsó és 140 mm-es első rugóúttal. A karbon változatok 140 mm-es hátsó rugóutat kínálnak, három felszerelési opcióban, és 150 mm-es első rugóúttal segítik a hatékony bringázást. Minden Sensor modell 4 méretben lesz elérhető: S - XL. 

 

DATA | //clanky/2023/sensor | G23_GT_Sensor-ST_Beauty_0001.jpg 

Sensor ST-vel bárhová 

A váz kisebb, 120 mm-es hátsó rugóútja a progresszív geometriával és a 140 mm-t mozgó villával kombinálva tökéletes választássá teszi ezt a kerékpárt a mindennapi kerékpárosok számára, vagy bárki számára, aki egy tökéletes reakcióképességű, élvezetes hatékonyságú kerékpárt keres. 

DATA | //clanky/2023/sensor | G23_GT_Sensor-ST_Beauty_0002.jpg

Főbb jellemzők

A hátsó rugóút
A 120 mm-es hátsó rugóút számos kulcsfontosságú előnyt biztosít a Sensor ST számára: hatékonyság, érzékenység és agilitás.

Újra hangolt felfüggesztés
A jellegzetes LTS (Linkage Tuned Suspension) felfüggesztési rendszert úgy tervezték újra, hogy a lehető leghatékonyabbá tegye a pedálozást és azt előre irányuló mozgássá alakítsa.

Még több a vázról
Könnyű karbon váz optimalizált trail-geometriával és kinematikával, belső bowden elvezetéssel és integrált vázvédelemmel.

DATA | //clanky/2023/sensor | G23_GT_Sensor-ST_Beauty_0005.jpg

A Sensor ST 29" kerekekre és karbon vázra épül, két felszereltséggel, 4 méretben: S - XL. 

[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a GT Bicycles legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.