Chris Akrigg csatlakozik a GT Bicycles Családjához

Az MTB legenda, Chris Akrigg csatlakozik a GT Bicycles Családjához

Wilton, Conn. – 2020 February 3 – A GT Bicycles büszkén üdvözli a hegyikerékpár legendát, Chris Akrigg-t a GT családban.

Chris tehetsége azóta ragyog hegyikerékpár világában, mióta először porondra lépett. A yorkshire-i bringás trial versenyzőként kezdte karrierjét, hatszor nyerte meg a British Trials Champion bajnoki címet, több Red Bull versenyen győzött, beleértve a Red Bull Bike Battle-t, a Red Bull Cobble Wobble-t és a londoni Red Bull Mini Drome-ot.

Ugyanakkor Chris saját, őrült bringás videóinak köszönhetően került be a köztudatba. A legnépszerűbbek közé tartozik a „A Hill in Spain” és a „As It Lies”, ahol megosztja kivételes bringás képességeit a világgal. Egyedi stílusa és a képessége, hogy bármilyen terepet bármilyen kerékpárt képes uralni, magára vonzza a közönség figyelmét.

DATA | //clanky/2020a/chris_akrigg | Akrigg_hlavni_1200.jpg

Amikor Chris eldönti, hogy melyik kerékpárt használja egy adott dologhoz, gyakran a legnagyobb kihívást jelentő lehetőséget választja. Szereti a kihívásokat: „A kerékpárválasztást általában a megfelelő hely megtalálása inspirálja. Ez a kedvenc részem - amikor kidolgozom, hogyan kell bringázni egy új helyen, és nyomvonalakat keressek ott, ahol valójában nincs ilyen ... A kerékpárválasztás kapcsán úgy érzem, hogy ez egyfajta ciklikus folyamat, és igyekszem nem csak egy kerékpárral tekerni. Kedvenceim a trial és az enduro kerékpárok”.

Amikor Christ az idei terveiről kérdezték, több mindent felvázolt, „de várnotok kell egy kicsit, mielőtt bemutatom őket! Most új kerékpár flottám van, a motiváció és inspiráció határozottan nagy, és alig várom, hogy belekezdjek az első projectembe a GT zászlaja alatt”.

Az egész csapat érdeklődéssel várja, hogy Chris milyen meghökkentő mutatványokkal lepi meg rajongóit szerte a világon.

DATA | //clanky/2020a/chris_akrigg | Kris_hlavni_1200.jpg

Ha többet szeretnél megtudni a GT-ről, profi versenyzőiről és az általuk használt kerékpárokról, látogass el a www.gtbicycles.com oldalra és kövesd Chris Akrigg-t az Instagramon.

Fotók: James Welsh

[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a GT Bicycles legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.