GT Grade Bike of the Year Award 2024

Ismét a GT Grade Carbon PRO LE az Év Kerékpárja 2024 díj nyertese a Gravel kategóriában!

A Grade legújabb generációja a GT Bicycles népszerű gravel kerékpárja előző generációjának sikerét ismétli meg, amiután a Grade Carbon 2020-ban már elnyerte ezt a díjat. Az eredeti Grade egyébként az egyik első gravel kerékpár volt, amely egy évtizeddel ezelőtt került piacra.

A Grade Carbon PRO LE jelenlegi generációja, amely a Bikeradar és a Cycling PLUS magazinok által meghirdetett 2024-es Év Kerékpárja Díj Gravel Bike kategóriáját megnyerte, kiváló ár-érték arányt kínál.

Az új váz a hátsó szerkezet rugalmasságának köszönhetően 30 mm-es rugóutat biztosít, miközben a külsőknek szánt helyet 50 mm szélesre növelték. Természetesen a kábelezés vázon belüli vezetése is jellemző tulajdonság. Ezen kívül a vázat a felpattanó kövek és kavicsok elleni védelemmel is ellátták, arra az esetre, ha a sima aszfaltnak végre vége szakad, és valódi gravel ösvény kerül a kerekek alá.

Könnyen belátható, hogy a GT Grade miért a legjobb kerékpár a gravel kategóriában. A Grade a piac egyik legkönnyebb vázának, a híres Triple Triangle vázszerkezetnek és a bevált Dual Fibre Dynamics technológiának, illetve ahogy egyedi módon a támvillák nem kapcsolódnak üléscsőhöz, köszönheti el a kiemelt figyelmet.

A Grade Carbon PRO LE modellről bővebben ezen a linken tájékozódhatsz, a GT Bicycles gravel kerékpárjainak teljes kínálatát itt tekintheted meg.

[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a GT Bicycles legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.