Megérkezett a vadonatúj GT összteleszkópos gyerek kerékpár!

Minden kis bringás álma végre valóra válik!

DATA | //clanky/2023/stomper-fs | GT-Stomper-FS-thumb.jpg

A hosszú várakozásnak végre vége. Most már a kis bringásoknak is lehetőségük van megtapasztalni egy összteleszkópos kerékpár előnyeit anélkül, hogy szüleik pénztárcáját megroppantanák. Hogy miért? A GT Bicycles egy új, megfizethető árú, összteleszkópos gyerekkerékpárral jelent meg a piacon, a GT STOMPER FS ACE-vel.

Mit kínál az összteleszkópos gyerek bringa?

A GT STOMPER FS ACE 130/120 mm-es rugóutat kínál az SR Suntour levegőscsillapítással. A STOMPER FS G2 nevű vázplatform a Horst Link hátsó felfüggesztési rendszert használja. Ez a rendszer egy megbízható lengéscsillapító felfüggesztést használ, aminek fő része a lengőkar és egy rugóstag a középrész felett. Ez többek között azt jelenti, hogy a hátsórész mozgása meglehetősen lineáris lesz, és ezért megfelelő beállítást tesz lehetővé egy kisméretű és könnyű bringás számára. A kerékpár geometriája a gyermekekhez van igazítva, úgy, hogy a kerékpár 100%-ban működjön, és ne korlátozza a gyermeket menet közben.

 

DATA | //clanky/2023/stomper-fs | Stomper-FS-1.jpg

A STOMPER FS a vázon keresztüli belső bowdenvezetéssel, UDH váltófüllel, 1x10 Microshift Advent hajtáslánccal, 11-48T áttételű lánckeréksorral és 30T lánckerékkel, teleszkópos nyeregcsővel érkezik. A WTB külsők készen állnak a tubeless rendszerre átalakításra. A vázon megtalálhatóak mind a kulacstartó rögzítési pontok, mind a felső vázcső alján lévő rögzítési pontok, ahol pl. egy belsőt vagy egy szerszámkészletet rögzíthetnek.

A kerékpár csak egy méretben és specifikációban, valamint két színben lesz kapható.

Ár és elérhetőség

És a végére legnagyobb durranás. Egy ilyen összeteleszkópos gyerek kerékpárhoz 599 990 Ft juthatsz hozzá! És gyakorlatilag azonnal a tiéd lehet, mert ezek a kerékpárok már készleten vannak!

DATA | //clanky/2023/stomper-fs | Stomper-FS-2.jpg

[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a GT Bicycles legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.