„Party to the People“ turné, California

Az ember csak egyszer lesz 50 éves, ezért különleges alkalomnak kellett lennie! Az 50. évfordulónk megünneplésére a lehető legtöbb barátunkat és rajongónkat hozzuk össze az év során a Birthday Party to the People turnéval. A világ minden tájáról érkező GT-versenyzők útra kelnek, hogy megnézzék a GT világának legbetegebb, legszórakoztatóbb és legjelentősebb helyeit.

Az első túra a Sea Otter Classic-on indult a kaliforniai Monterey-ben, ahol Wyn Masters, Noga Korem, Hans Rey, Chelsea Wolfe, David Lieb és Joey Foresta versenyzett és bringázott a helyszínen. A csapathoz aztán Tristen Cooper és Mason Ritter is csatlakozott, és dél felé vették az irányt, hogy a GT szülőhelyére - SoCalba - tartva gyilkos helyeken tekerjenek, régi barátokkal találkozzanak, és a rajongókkal lógjanak.

A kaliforniai Fresnóban, a hatalmas Mosqueda skateparkban tartott radikális edzés után a következő megálló során meglátogattuk azt az embert, aki mindezt elkezdte, Gary Turnert. A csapat egy kis időutazást tett, amikor Gary műhelyének archívumában kutakodtak.

A City Grounds, az egyik legnagyobb BMX-kereskedő meghívta a bandát, hogy bulizzanak a főhadiszállásukon. A raktárban egy vad rámpát építettek fel, és a csapat rögtön munkához látott, hogy bemutasson néhány nagy ugrást, miközben elfogyasztottak néhány tacót.

A City Groundsból a csapat Laguna felé vette az irányt, hogy bringázanak a helyi traileken a GT legendák tömkelegével. Korábbi alkalmazottak, csapatversenyzők és a márka barátai találkoztak egy naplementés túrára azokon az ösvényeken, amelyek segítettek a kezdetekben a GT hegyikerékpárok kialakításában.

A csapat ezután délre, San Diegóba utazott, ahol egy napot töltöttek a skateparkban, majd találkoztak a BMX-legenda Dave Voelkerrel egy éjszakai városnézésen.  A bikelife közösség rendesen megmutatta magát és késő éjszakába nyúlóan elleptük a belváros utcáit.

 

Az út végén meglátogattuk a Strait Acres-t, ahol Rachel és Kyle Strait bringázik és lóg.  Taco, szlalomozás és egy délutáni dirt jump menetek a haverokkal tökéletes befejezése volt egy felejthetetlen utazásnak.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk ünnepelt, és alig várjuk, hogy folytatást!

Maradjatok velünk a következő útra, amely augusztusban indul a Malvern's Classic-on az Egyesült Királyságban!

Kiemelt vendégek: Mercado Albert, Parker Heath, Se7en Crew, Rachel Strait, Big E, Dave Voelker, Ratty Maty, Gary Turner, Brian Lopes, Eddie Fiola.

Film/vágás: Ian Howes
Fotók: David Lieb, AJ Allen, Heather Young

[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a GT Bicycles legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.