Ryan Pinkerton és az új GT Fury tökéletesen uralta a Downhill Világkupát!

Három futam, három győzelem. Ez a junior downhill versenyző, Ryan Pinkerton és az új GT Fury rekordja! Az első verseny, amelyen elkezdte a mesterhármast, az andorrai világkupa volt. Miután a pályabejárás során patakokban folyt a víz és a sár a pályán, Ryan megnyerte a selejtezőt és a másnapi főfutamot is. A második helyezettet 1,028 másodperccel előzte meg, és ezzel ünnepelhette első világkupa-győzelmét. 

 

 

A második állomás, ahol Ryan nyert, egy új helyszín volt, a franciaországi Loudenvielle. A versenyt időjárási problémák sújtották, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy a junior kategória versenyét a selejtező után lefújják. Így a végeredményt a selejtezőből számították ki, és azt a P1NKY másfél másodperccel nyert a hazai csapat Nathan Pointvian-nal szemben.

A kaliforniai fiatalember a következő franciaországi állomáson, Les Gets-ben tette teljessé a mesterhármast. A kvalifikáción elért győzelme után a poros döntőben sem tétlenkedett, és több mint 3,5 másodperccel a második helyen végzett. Az összetettben a P1NKY kevesebb, mint 100 ponttal vezet, és a szezon végéig még két futam, egy Amerikában és egy Kanadában, van hátra.

Vajon folytatódik a győzelmi sorozata? Hamarosan meglátjuk. Drukkoljunk Ryan Pinkerton-nak!

 

 

[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a GT Bicycles legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.