Vissza a gyökerekhez

A GT új központjának és a márkához tartozó szakemberek megismerése.

A The Loam Wolf stábja megállt a GT Bikes új otthonában, a kaliforniai Orange Countyban, ahová a cég nemrégiben költözött, visszatérve a márka származási területére. A The Loam Wolf munkatársai találkoztak a GT mögött álló teljes csapattal, körbejárták az új székhelyet, ettek néhány helyi tacót, és persze bringáztak egy jót. És hogyan zajlott mindez?  

Elsőként Mike Marro köszönti őket, aki a marketingosztály vezetője, és 13 éve csatlakozott a márkához. Megemlíti a GT több mint 50 évvel ezelőtti születési helyére való visszatérés fontosságát, és azt is, hogy milyen tervei vannak a GT-nek a saját székhelyére való költözéssel. Jelenleg a Cervélo-val, a mindkét márkát birtokló PON csoport testvérmárkájával osztozik egy épületen. 

Ezután megismerheted Jason Schiers-t, aki a GT teljes körű vezetője. A 90-es évek közepe óta dolgozik a kerékpáriparban, és olyan márkáknál dolgozott, mint a Reynolds, az Enve és a Crank Brothers. Megemlíti a márka hosszú és gazdag történetét, amelyre a jövőben is szeretne építeni. 

Ezután Mike "Steezy" Giese termékigazgató is bemutatkozik, és arról beszél, hogy mennyire izgalmasnak tartja a GT megközelítését, miszerint nagyon jó minőségű terméket kínál jó áron, és ezt szeretné folytatni az új platformok fejlesztése során. 

A GT új otthonában tett túra az új kerékpárokat fejlesztő mérnök részleggel folytatódik, a BMX Ben-nel - a BMX részleg vezetőjével -, Ed Fardos-al - a GT operatív igazgatójával, aki korábban az Apple-nél dolgozott, és az iPad és az Apple Watch globális piacra viteléért volt felelős, Cindy Balsitis-el, aki a GT legrégebbi (2001 óta) alkalmazottja, és aki grafikusként kezdte, de végül a GT adminisztrációs vezetőjévé küzdötte fel magát.  

És persze még érdekesség érdekeség is látható. Dőlj hátra, és nézd meg a GT Bicycles új főhadiszállását a The Loam Wolf videójában. 

 

[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a GT Bicycles legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.