Trail

A gyors, keskeny ösvény neveden szólít téged... valójában ez csak a nevetésed, ami az örvénylő jó idő végtelen völgyében visszhangzik. Szórakoztató, hatékony és érzékeny - szerezd meg a Trail kerékpárjaink egyikét.

Technológia

Súly

Súly

A teljesen új karbon első háromszögnek, a karbon nyeregcsőnek és a többi, aluból készült alkatrész továbbfejlesztett kivitelezésének köszönhetően az új váz 600 grammal könnyebb lett az előző generációhoz képest.   

Minden a vázban

Minden a vázban

Az összes bowden átgondolt vázba integrálása lehetővé teszi, hogy a kerékpár formavilága letisztult legyen, miközben egyszerű kábelvezetést biztosít.

Geometria

Geometria

Kulcsfontosságú geometriai fejlesztéseket hajtottuk végre, hogy az új Sensor a lehető legtöbb kerékpáros számára biztosítson tökéletes használatot.

A hátsó rugóút

A hátsó rugóút

A 120 mm-es hátsó rugóút számos kulcsfontosságú előnyt biztosít a Sensor ST számára: hatékonyság, érzékenység és agilitás.

Újra hangolt felfüggesztés

Újra hangolt felfüggesztés

A jellegzetes LTS (Linkage Tuned Suspension) felfüggesztési rendszert úgy tervezték újra, hogy a lehető leghatékonyabbá tegye a pedálozást és azt előre irányuló mozgássá alakítsa.

Még több a vázról

Még több a vázról

Könnyű karbon váz optimalizált trail-geometriával és kinematikával, belső bowden elvezetéssel és integrált vázvédelemmel.

[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a GT Bicycles legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.